Welkom. Vanaf nu zijn we te vinden op www.sela.nl en niet meer op www.selamusic.nl. Vergeet niet om je favorieten bij te werken!

Nieuwe video's verwacht

Binnenkort verschijnt een nieuw album van Sela. Meld je nu aan bij ons YouTube-kanaal om een automatisch bericht te ontvangen wanneer een video wordt geplaatst! Een klik op de knop hieronder is voldoende!

 

 

 

Nieuw muziekboek U

Van vrijwel alle cd's met nieuwe liederen bestaat er inmiddels een muziekboek! Het laatst toegevoegd is het muziekboek van Sela's eerste cd U. Blader hieronder door het inkijkexemplaar of bestel een het boek voor maar €9,95 in de Winkel.

 

 


Ieder boek heeft de liederen in piano/orgel-zetting, akkoorden en melodielij voor een melodieinstrument. De speciale code geeft toegang tot een uitgebreid gedeelte met filmpjes en achtergronden. Hier zijn ook de digitale pdf's te downloaden voor op je tablet.

Zomerse video's in het veld

NPO Spirit24, het themakanaal van de Nederlandse Publieke omroep, heeft twee akoestische video's opgenomen in het veld bij onze oefenlocatie in Houten. Geniet van Dag van de Heer en Halleluja voor de eeuwige.