Welkom. Vanaf nu zijn we te vinden op www.sela.nl en niet meer op www.selamusic.nl. Vergeet niet om je favorieten bij te werken!

Nieuw muziekboek U

Van vrijwel alle cd's met nieuwe liederen bestaat er inmiddels een muziekboek! Het laatst toegevoegd is het muziekboek van Sela's eerste cd U. Blader hieronder door het inkijkexemplaar of bestel een het boek voor maar €9,95 in de Winkel.

 

 


Ieder boek heeft de liederen in piano/orgel-zetting, akkoorden en melodielij voor een melodieinstrument. De speciale code geeft toegang tot een uitgebreid gedeelte met filmpjes en achtergronden. Hier zijn ook de digitale pdf's te downloaden voor op je tablet.

Zomerse video's in het veld

NPO Spirit24, het themakanaal van de Nederlandse Publieke omroep, heeft twee akoestische video's opgenomen in het veld bij onze oefenlocatie in Houten. Geniet van Dag van de Heer en Halleluja voor de eeuwige.

 

Samenkomst Sela - Opwekking

Stichting Opwekking heeft Sela gevraagd om op zaterdagmiddag 7 juni om 16:00 uur een samenkomst in de grote tent van de pinksterconferentie in Biddinghuizen te verzorgen.

 

Als stichting zijn wij bijzonder blij met dit aanbod. Elkaar als christenen ontmoeten in het zingen va (nieuwe) liederen die over traditionele liedculturen, muziekstijlen en kerkmuren heen gaan wordt zo nog meer werkelijkheid. Met duizenden samen zingen, één van geest en één van hart in Christus.

 

Wij hopen dat de samenkomst wordt bezocht door Vrienden van Sela en andere liefhebbers van Sela's muziek en liederen.

Tot ziens op de pinksterconferentie!