Welkom. Vanaf nu zijn we te vinden op www.sela.nl en niet meer op www.selamusic.nl. Vergeet niet om je favorieten bij te werken!

Dorpskerkentour Najaar

Aan de Dorpskerkentour 2017 zijn nieuwe kerken toegevoegd voor aankomend najaar. Sela gaat naar veel dorpen en provincies die we nog niet eerder hebben bezocht. Zo reizen we af naar Heerlen in Limburg, gaan we naar Hulst in Zeeuws-Vlaanderen en wordt ook Noord-Nederland niet overgeslagen.


De volledige lijst bestaat uit:
Overschie, Vinkeveen, Schoonhoven. Scherpenzeel, Heerlen, Alkmaar, Hoogkerk, Assen, Bolsward, Emmeloord, Hulst, Zaltbommel, Rijnsburg, Dedemsvaart en Harderwijk.


Kijk voor informatie en kaarten onder 'Concerten'.

Gezondheidssituatie Kinga

Vrijdag - 7 april


Wij vinden het heel fijn om te kunnen melden dat de operatie van Kinga goed is verlopen! De artsen hebben kunnen doen wat ze wilden doen. Komende week zal in het teken staan van herstel van de operatie.


Kinga heeft aan het einde van de middag aangegeven dat ze ontzettend dankbaar is voor de gebeden en het overweldigende aantal reacties. Dank voor jullie warme betrokkenheid!


Donderdag - 6 april

Het is inmiddels ruim vier jaar geleden dat bij Kinga borstkanker is geconstateerd. In de regelmatige updates via sela.nl hebben we aangegeven dat door hormonale therapie de kanker in rust bleef. Jaren waarvoor we God enorm dankbaar zijn!

De afgelopen periode heeft Kinga meer pijn in haar rug. Dit komt doordat kankerweefsel tegen de zenuwen is gaan drukken. Om te voorkomen dat de druk verder toeneemt en blijvende gevolgen krijgt, wordt Kinga vrijdag aan haar ruggenwervel geopereerd.

Door de operatie en de benodigde tijd van herstel wordt Kinga's rol tijdens de Dorpskerkentour de komende weken overgenomen door Sanne, Christien en Erika, zangeressen die al vaak met Sela hebben meegezongen. Het zal even wennen zijn voor ons én jullie, maar samen met Kinga vinden wij het fijn dat de liederen en de hoop waarover we zingen blijft klinken!

Wij zien er naar uit om elkaar tijdens de komende concerten te ontmoeten en vragen om gebed voor Kinga en haar gezin. Bid met ons mee voor een goede operatie en voorspoedig herstel.

In Christus verbonden,

Adrian, Anneke, Frans, James, Kinga, Peter en Tobias

Dorpskerkentour 2017

Van maart tot oktober gaan we als Sela opnieuw het land in om kerken aan te doen in kleinere en grotere dorpen. Plaatsen waar vaak al eeuwenlang Gods lof wordt gezongen. Dat is ook het plan om tijdens deze concerten te doen. Zingen met liederen die al heel lang klinken, zingen met liederen die we dit jaar hopen te schrijven én 'zingen' met liederen om stil naar te luisteren.

Klik voor een overzicht van de concerten.

In de komende weken worden meer concerten aan de agenda toegevoegd. Gekochte kaarten kunnen geruild worden via TrueTickets wanneer nieuwe concerten bekend worden gemaakt.