Live in Gouda

2012 - CD/DVD, meest bekende liederen live opgenomen.

Naar winkel

InfoLiederenOndertitels

Nieuwe Nederlandstalige liederen zingen tot eer van God. Samen, eensgezind als kerk van deze tijd. Niet de verschillen maken ons anders , het is Jezus Christus die ons bindt. Deze missie komt bijzonder tot z'n recht bij deze live CD/DVD.

 

Met de kerk van alle eeuwen als locatie is een lofprijsavond opgenomen in de schitterende Sint Janskerk in Gouda. Deze CD/DVD bevat veel gezongen liederen van Sela uitgevoerd met publiek, gospelkoor Forever Worship en een strijkkwart. De liederen varieren van enthousiast tot klein en teder. 

 

Op deze CD/DVD vind je o.a. de liederen: Doop, Verwachten, Vaders Huis, Jezus alleen / Hij is de rots en vele anderen.

Voor mensen die het fijn vinden om mee te lezen met de liedteksten op deze cd/dvd is er een ondertiteling beschikbaar die werkt op computer en laptop. Hieronder vind je een handleiding (het is een tikje technisch) hoe je de dvd én aftiteling kunt afspelen met behulp van het gratis computerprogramma VLC Media Player.

 

STAP 1) Download VLC Media Player

 

STAP 2) Download ondertiteling

 

STAP 3) Plaats de DVD in de computer

 

STAP 4) Start het programma VLC Media Player

 

STAP 5) Doorloop onderstaande acties

  • Onder de eerste menu keuze 'Media' klik je op de menukeuze 'Schijf Openen'. In het venster dat nu verschijnt controleer je allereerst of onder 'Schrijfselectie' de optie 'DVD' is gekozen. En daarna of achter 'Schijfapparaat' de drive die de DVD bevat is geselecteerd.
  • Klik hierna op 'Afspelen'. In het VLC window verschijnt na enkele ogenblikken het menu van de dvd. Om de ondertitels tegelijk af te spelen kiest je onder de vijfde menu-optie 'Ondertitels' voor 'Ondertitelbestand toevoegen'. In de bestandsverkenner die nu verschijnt selecteer je het ondertitelbestand van de DVD wat eerder is gedownload. Klikt vervolgens op 'Openen'.
  • Wanneer je nu de DVD afspeelt door op de startknop te drukken verschijnt bij de eerste gezongen teksten ook de ondertiteling.

Let op: de ondertiteling wordt niet vast aan de DVD gekoppeld. Wanneer de DVD een volgende keer wordt afgespeeld moet je de stappen vanaf stap 3 opnieuw doorlopen.