Vriendenconcerten: Vier de zomer met Sela!

ZATERDAG 29 JUNI 2019, 16:00U

Openluchttheater Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 232, Amersfoort, , Amersfoort

Voor ons zijn de zomerse buitenconcerten met Vrienden van Sela altijd iets om naar uit te kijken! Heerlijk samen zingen, elkaar ontmoeten, genieten van de natuur en als het even kan iets leuks of nieuwswaardigs delen...
 

Dat treft, er is nieuws te melden! Begin juni hopen wij namelijk de nieuwe Sela-CD op te nemen. Begin september krijg je hem op de deurmat, maar bij de vriendenconcerten in Amersfoort op 29 juni geven we je alvast een flinke sneak preview. We laten nieuwe liederen horen en maken de titel bekend... Mocht je al een favoriet lied hebben na de Dorpskerkenconcerten van dit voorjaar dan is de kans groot dat je die lekker mee kunt zingen!
 

Het concert vindt plaats in de buitenlucht, in het Openluchttheater Amersfoort. Tijdens het middag- of avondconcert is er tijd voor ontmoeting met andere Vrienden van Sela, gelegenheid om te praten met de muzikanten en volop te genieten van bekende en nieuwe liederen. De locatie is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer (www.9292ov.nl). Mocht je van een sportieve wandeling houden is dit ook mogelijk. Het bostheater ligt op 3 kilometer lopen vanaf station Amersfoort Centraal.

Als Vriend van Sela kun je één gratis toegangskaart reserveren. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om extra introducé-kaarten te reserveren voor partner, kinderen en/of vrienden. Bij aankomst staat er voor iedereen traditiegetrouw een drankje klaar.

Je zou het concert goed kunnen combineren met een dagje in de omgeving. Bijvoorbeeld het naastgelegen Bosbad (als je bij de kassa je ticket voor Sela laat zien, krijg je korting op de toegangsprijs), het Dierenpark Amersfoort op 500 meter afstand (www.dierenparkamersfoort.nl) of het mooie centrum van de stad.
 

Wij zien er naar uit!

Adrian, Mirjam, Frans, Tobias, James, Peter, Anneke & alle vrijwilligers van stichting Sela Music.


Tips:
- het concert duurt 75 minuten (langer dan vorig jaar), inclusief gratis consumptie;
- omdat de locatie een openluchttheater is zijn er banken om op te zitten;
- denk indien nodig aan warme kleren / stevige schoenen, bij regen een regenjas of paraplu - neem zonnebrand mee bij prachtig weer;
- het concert gaat ook bij eventueel slecht weer door, restitutie is niet mogelijk.
- je ontvangt kort voor het concert een e-ticket en parkeerinstructies.

Reserveer kaarten

Vertel anderen hoe jij dit concert hebt beleefd.