Sela @ Hengelo

ZATERDAG 19 MEI 2012, 20:00U

Bethelkerk, Berfloplein 18, Hengelo, , Hengelo

Na de paastour trekt Sela naar diverse plaatsen in het land om mee te werken aan lokale initiatieven.

Op 19 mei verlenen we onze medewerking aan een Benefietconcert voor Heartbeat London.

 

Het organiserend team schrijft:

"Europa, het is zo dichtbij maar heeft toch zo'n enorme afstand van ons. Europa, een continent waar de kerk worstelt met zichzelf en met de postmoderne tijd. Een continent waar kerken steeds meer gebruikt worden als monumenten van hoe het vroeger was. Europa het is zo dichtbij, maar toch staat het soms zo ver van ons af.


We willen in de zomer van 2012, vlak voor de Olympische spelen in de grote stad Londen Gods liefde en hoop laten zien. We willen Zijn liefde laten zien aan jongeren die vastzitten in een zoektocht naar identiteit, aan jongeren die zich ongemakkelijk voelen in de schone schijn van de maatschappij. Jongeren die soms geen problemen hebben maar simpelweg God echt niet kennen. We willen gaan sporten met daklozen, met bendeleden. We willen op zoek gaan naar de jongeren die iets missen in hun leven, maar niet weten wat.

Door simpelweg alleen maar Zijn liefde te laten zien en aanwezig te zijn hopen we een verschil te maken in de altijd drukke & altijd bewegende hoofdstad van Engeland. He isn’t far from any of us. (Hand. 17:27)"

 

Let op: de locatie van dit concert is verplaatst van Enschede naar Hengelo.

Het adres van de locatie waar het concert wordt gegeven is: 

Bethelkerk, Berfloplein 18 te Hengelo

Reserveer kaarten

Vertel anderen hoe jij dit concert hebt beleefd.