Videoconcert

DONDERDAG 3 SEPTEMBER 2020, 20:00U

LIVE, , Videoconcert

U geeft een toekomst vol van hoop;
dat heeft U aan ons beloofd.
                     Niemand anders, U alleen,
leidt ons door dit leven heen

Sela geeft op 3 september een LIVE videoconcert voor de bezoekers van de Paastour én iedereen die alsnog wil aansluiten. Een concert zoals je van Sela gewend bent. Een avond in een prachtige kerk, heerlijke luisterliederen en liederen om je samen met anderen in Nederland aan op te trekken. Liederen vol van hoop. Op het speciaal bedachte programma staan o.a. de liederen Ik leef, U bent mijn schuilplaats Heer, Ik zal er zijn en Toekomst vol van hoop.

Exclusieve toegang tot concert
Je krijgt op de dag van het concert een e-mail vanuit TrueTickets met de toegangslink. Houd je e-mail (en spambox) in de gaten. De toegangsgegevens vind je op die dag tevens in je reservering (link naar de reservering vind je in de bevestigingsmail). Lukt het niet om op 3 september te kijken, dan is de opname achteraf nog 14 dagen beschikbaar om terug te kijken. Het is mogelijk het concert te bekijken op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.

Alternatief voor paastour
Net na de start van de Paasconcerten van Sela kwam het bericht dat Nederland in lockdown moest. Noodgedwongen werden de de resterende concerten opgeschort. Nu, verschillende maanden later, is de situatie nog niet verbeterd. Met toenemende besmettingen en de 1,5-meter richtlijn is het ook de komende tijd helaas niet mogelijk om fysieke concerten te organiseren. Voor Sela is dat geen reden om bij de pakken neer te zitten. De muzikanten willen hoopvol leven, genieten van wat wel mogelijk is.

Reserveer kaarten

Vertel anderen hoe jij dit concert hebt beleefd.