Vriendenconcert Sela

Zwolle - Vrijdag 24 augustus 2012, 17:00u

Dit vriendenconcert is alleen toegankelijk voor Vrienden van Sela. Vriend van Sela maar geen bericht per e-mail ontvangen? Stuur een berichtje naar info@selamusic.nl. Zou jij het leuk vinden om ook te komen maar ben je geen vriend? Schrijf even een mailtje naar info@selamusic.nl, wie weet is er straks nog een plekje over.

--------------------------

 

Aan het einde van de zomervakantie organiseert stichting Sela speciaal voor alle Vrienden van Sela een zomerconcert met barbecue!

 

Tijdens deze gezellige avond is er tijd voor ontmoeting met andere Vrienden van Sela, is er gelegenheid om te praten met de muzikanten en vertellen we meer over de plannen voor het najaar.


Als Vriend van Sela krijg je natuurlijk een voorproefje te zien van de nieuwe CD/DVD Live in Gouda, die dan bijna klaar is. En natuurlijk wordt er samen gezongen tijdens het speciale vriendenconcert!


Barbecue
De toegang tot de barbecue is gratis, maar er wordt wel een bijdrage van je verwacht. We vragen iedereen om iets mee te nemen. Denk aan vlees, brood, salades etc. Sela zorgt voor de barbecues, drankjes, bekers, borden, bestek en sauzen. Door het barbecuen samen te gaan doen hopen we op leuke interactie en heel veel gezelligheid.


Concert
Aansluitend op de barbecue is het vriendenconcert, dat om 20:00 uur zal beginnen. Je kunt ook alleen naar het concert komen, als je niet meedoet aan de barbecue. Elke Vriend van Sela heeft gratis toegang tot de barbecue en het concert. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om één extra kaart te reserveren voor je partner of een vriend(in).
 

Het aantal plaatsen per locatie is beperkt. Reserveer daarom tijdig, zodat je er op de locatie van jouw voorkeur bij kunt zijn.

Vertel anderen hoe jij dit concert hebt beleefd.