Utrecht <> Gorinchem

Geplaatst: 12 november 2009.

 

Vandaag hebben we wegens overmacht de concerten in Utrecht en Gorinchem moeten wisselen van datum. Iedereen die voor 11 november toegangskaarten heeft gekocht voor de concerten in Utrecht of Gorinchem heeft hierover per email bericht ontvangen.

 

Helaas is in de betreffende mail verwarring ontstaan over de geregistreerde vouchers. Vouchers zijn, mocht je van concertlocatie willen wijzigen, wel over te zetten naar een andere locatie. Standaard blijven ze gelden voor de plaats waarvoor is gereserveerd, indien gewenst kunnen ze dus worden omgezet.

 


>> Wat moet u doen?

 

Utrecht > Utrecht

-> u hoeft geen actie te ondernemen. U krijgt kaarten voor Utrecht en de voucher geldt voor Utrecht


Gorinchem > Gorinchem
-> u hoeft geen actie te ondernemen. U krijgt kaarten voor Gorinchem en de voucher geldt voor Gorinchem

 

Utrecht <> Gorinchem (of een ander concert)

-> stuur een email naar klantenservice@interticket.nl of info@selamusic.nl met daarin de naam waarop de kaarten zijn gekocht en naar welk concert u de kaarten om wilt zetten. Geef ook even aan of er vouchers bij betrokken zijn.

 

Heeft u nog vragen, mail ons via info@selamusic.nl!

 

 

---- Email met aankondiging concertwissel

 

Geachte heer/mevrouw,

Wij willen u graag verwelkomen bij de Gloria-concerten van Sela waarvoor u één of meerdere kaart(en) heeft gereserveerd. Helaas heeft de organisator wegens overmacht de data van de concerten in Utrecht en Gorichem moeten wisselen. Alle verkochte toegangskaarten worden automatisch overgezet naar de nieuwe datum, uw toegangskaarten blijven dus verbonden aan de concertlocatie waarvoor u heeft gereserveerd.

Heeft u een kaart gekocht voor Gorinchem, dan wordt het concert gehouden op vrijdag 11 december om 19:30 uur in de Grote kerk.
Als u een kaart heeft gekocht voor Utrecht dan wordt het concert gehouden op 12 december om 19:30 uur in de Nieuwe kerk.

Bent u verhinderd op de nieuwe datum dan kunt u uw kaarten omzetten naar een andere locatie of eventueel annuleren door een email te sturen aan klantenservice@interticket.nl. Eventuele vouchers die zijn gereserveerd via de website van Sela blijven gelden voor de plaats waarvoor deze zijn geregistreerd maar kunnen indien gewenst wel worden overgezet naar een andere datum. Vera Kool, harpiste, zal 12 december niet aanwezig zijn.

De kaartverkoop verloopt erg goed en Sela ziet er naar uit om u te ontmoeten bij één van de concerten. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak!

Hartelijke groet,

Organisatie Gloria-concerten


Ps. de reisafstand tussen Utrecht en Gorichem bedraagt 40 kilometer.
 

» Volgend bericht: Bodegraven en Utrecht ook uitverkocht!
« Vorig bericht: Capo-versie van 'Kom, vier het feest' online