Kerstnacht @ Hilversum

Geplaatst: 17 december 2009.

 

Landgoed Schaep en Burgh in 's Graveland

 

Ook dit jaar is er weer een Kerstnachtdienst in 's Graveland! De nachtwandeling door het bos, de winterse omstandigheden en de prachtig verlichte locatie geven deze samenkomst een uniek karakter. De viering begint om 21:30 en duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. Door dominee de Vries zal een korte kerstmeditatie worden gehouden. Kerstnacht 2009 wordt dit jaar weer gehouden op het gazon achter Schaep en Burgh, een prachtig landgoed dat deel uitmaakt van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen.


 

 

 

Route

Locatie: Noordereinde 60 in 's Graveland
Datum en tijd: 21:30 uur, 24 december
Parkeren: Wordt aangegeven op het Noordereinde
 

Het zou mooi zijn als veel bezoekers te voet of met de fiets komen. Als u met de auto komt dan kunt u parkeren op het parkeerterrein van Natuurmonumenten (let u op de instructies van de parkeerwachters), via een korte wandelig door het bos komt u dan op de juiste plek, neem een (zak)lantaarn mee. De viering zal een klein uurtje duren waarna er nog een lekker opwarmertje wordt geschonken.

Er zijn parkeermogelijkheden, maar die zijn niet onbeperkt. Daarom zouden wij iedereen willen vragen om zoveel mogelijk met de fiets te komen.
 

» Volgend bericht: Zwolle, 21 dec gaat door!
« Vorig bericht: Voorverkoop Pasen