Sela wint Gospelaward!

Geplaatst: 22 december 2009.

 

Sela is afgelopen weekend in de categorie 'Nederlands' uitgeroepen tot winnaar bij de Gospelawards van Seven.fm! Natuurlijk zijn we hier erg blij mee, alleen waren we door het Gloria-concert in Zwolle helaas niet bij de uitreiking.

 

Wat we bij dergelijke momenten altijd belangrijk vinden is om juist jullie, diegene die Sela-liederen wil zingen en verder de kerk in wil brengen, te bedanken! Zonder de hulp van onze 'fans' zou de missie van Sela kansloos zijn. Bedankt!

 

----


Persbericht van Seven.fm


Uitslag Gospelawards 2009 bekend


Zaterdag 19 december zijn de jaarlijkse Gospelawards uitgedeeld in het Continental Art Centre te Rotterdam. Het evenement is live uitgezonden door de christelijke internetradiozender Seven FM, tevens organisator van het evenement. In de hele maand november is er de mogelijkheid tot stemmen geweest voor de luisteraars van Seven FM via de website www.gospelawards.nl. Van de 32 genomineerde artiesten zijn er 7 als winnaar uit gekomen.


Grote winnaar van de Gospelawards is Mary Mary. Met een overgrote meerderheid van de stemmen kregen zij de award voor Beste Artiest Urban. De overige winnaars zijn Jars Of Clay (Pop), Andy Hunter (Dance), Newsboys (Rock), Hillsong United (Worship) en Sela (Nederlands). Band For The One is door het publiek verkozen tot Hollands Next Gospel Artist.


Seven FM is de hitradiozender voor christelijk Nederland. De internetzender bestaat sinds 2004 en zendt uit via www.seven.fm. Seven FM is sinds 2006 ook wereldwijd te ontvangen met GPRS en UMTS via www.pda.seven.fm. Doormiddel van een aansprekende programmering wil Seven FM een goed alternatief zijn voor de seculiere media. Seven FM bereikt maandelijks ruim 7.000 mensen via haar website en stream.

» Volgend bericht: Sela in de media
« Vorig bericht: Gratis downloads!