Afscheid van Bert

Geplaatst: 11 januari 2010.

 

We willen jullie nu officieel meedelen dat Bert, onze bassist, ons per 1 januari verlaten heeft.

 

Hij schrijft hier zelf het volgende over:

 

Na 5 jaar bassist te zijn geweest van Sela ben ik vanaf januari gestopt. Dit is een moeilijke keuze geweest waar ik al lang over heb lopen nadenken. Helaas heeft iedere dag maar 24 uur en iedere week maar 7 dagen en die kun je niet eindeloos vol blijven proppen met allerlei dingen. Zoals jullie misschien wel weten ben ik ook de bassist van Trinity en studeer ik full-time Engels (hoewel ik denk ik aanzienlijk minder college volg dan de gemiddelde Engels student...). Met daarnaast ook nog Sela, een vriendinnetje en sociale contacten wordt je week best wel vol, daarom heb ik besloten te kiezen tussen die dingen en me binnen de muziek te richten op Trinity en niet langer deel uit te maken van Sela. Zoals ik al zei is het een lastige keuze voor me die ik met best wat moeite heb genomen. Ik denk dat het de goede keuze is en weet dat ik Sela in goede handen achterlaat en dat ik een onwijs gave vervanger heb gevonden in James. Iedereen die hem gaat zien spelen zal het met me eens zijn dat hij helemaal op z'n plek is in Sela en dat hij een meer dan waardige vervanger is.
Ik wens iedereen bij Sela Gods zegen toe en vertrouw erop dat Hij Sela zal blijven gebruiken om onwijs gave muziek te maken waarin Zijn naam centraal staat.
Een hartelijke groet,
Bert

 

Namens de band wilden Tobias en Niek ook nog wat schrijven over het afscheid van Bert:

 

Niek: Bert is er vanaf het allereerste Sela uur bij geweest, was een enorme stabiele en vertrouwd persoon & muzikant in de band en we hebben in 5 jaar Sela heel erg veel mooie dingen en avonturen beleefd. We gaan hem echt missen!

 

Tobias: Bert, ik vind het echt super jammer dat je gaat stoppen. Je bent 5 jaar de solide basis (samen met Niek) voor de band geweest. Daarnaast heb ik je leren kennen als een super toffe en dienende kerel, die ik met trots mijn vriend mag noemen. De humor die je hebt ingebracht, die onvergetelijke karikaturen van de bandleden en parodien op onze songteksten, zal ik niet snel vergeten! Ik/we willen je bedanken voor je inzet, voor je klanken op gitaren, contrabas en zang! Het was altijd heerlijk met je te spelen en te aanbidden! Ga met God in alles wat je doet en nog gaat doen. Zijn zegen wens ik je toe!

 

Gelukkig hebben we een waardig vervanger gevonden in James MacMillan. Hij zal zich binnenkort voorstellen...

 

Wil je een bericht schrijven aan Bert, dan kun je gebruik maken van het contactfomulier.

» Volgend bericht: Sela in actie voor Haiti
« Vorig bericht: Nijkerk toegevoegd!