Persbericht 'Votum'

Geplaatst: 25 oktober 2007.

 

Persbericht, 25 oktober 2007

Sela brengt nieuw album ‘Votum’ uit


‘Votum’. Deze titel heeft het nieuwe album van de Nederlandstalige band Sela meegekregen. Dit album is opgenomen en geproduceerd door Frank van Essen en de opvolger van het eerst album ‘U’. Sela is er opnieuw in geslaagd om met frisse composities, liederen te schrijven in de eigen taal. De nummers raken het gevoel en zijn ook bruikbaar voor persoonlijk gebruik of in groepen. 

In 2005 bracht de zeven leden tellende band in samenwerking met de HGJB haar debuutalbum ‘U’ uit. Inmiddels worden de liederen van Sela op vele plaatsen in het land gezongen en gebruikt in diverse kerken. Ook hun tweede album ‘Votum’ heeft alles in zich om deze vernieuwende trend te kunnen voortzetten. ‘Votum’ bevat enthousiasmerende Nederlandstalige lofprijsliederen, die uit het leven gegrepen zijn en diepgang niet uit de weg gaan. De frisse, nieuwe composities met Ierse muziekinvloeden slaan een brug met de rijke protestantse traditie die Nederland kent.   

In november 2007 organiseren de HGJB en de Sela opnieuw een serie concerten waarin de lof aan God centraal staat. In Gouda, Dordrecht, Nijkerk en Zwolle worden de liederen van ‘U’ en ‘Votum’ afgewisseld met andere bekende lofprijsliederen, alles uiteraard in de bekende Selastijl.  

*************************************
Noot voor de redactie: 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul de Vos, manager Sela, tel. 06 412 41809 of Nelinda Troost (nelinda@ecovata.nl), stichting Ecovata. Een speciaal perspakket kan aangevraagd worden via het contactformulier op www.selamusic.nl
 

» Volgend bericht: Generale
« Vorig bericht: Votum goed ontvangen!