Vacature(s)

Geplaatst: 01 april 2010.

 

Het gaat goed met Sela. Meer concerten, nieuwe projecten, bergen met nieuwe ideeen. Om ook in de toekomst de projecten goed te kunnen doen zoeken we naar mensen die ons willen helpen! Soms vragen we concertvrijwilligers via Hyves, dit keer gaat het om wat 'serieuzere' functies.

 

Vormgever (m/v)

Als vormgever kan je bij Sela flink aan de slag. Gedurende het jaar is er op veel momenten een vormgever nodig die ons helpt bij het ontwerpen van flyers, posters, website, nieuwsbrieven en alles wat we verder nog verzinnen.

 

* Tijdindicatie: +/- 1 a 2 uur per week vanuit huis ;)

 

Communicatie (m/v)

Een communicatiepersoon is handig omdat de hoeveelheid teksten die we voor Sela schrijven steeds meer worden. Website/flyers/interticket/persberichten/artikelen/Facebook/Twitter/Hyves het is een hoop. Omdat we nu vaak iets niet vertellen omdat de tijd er niet voor is zoeken we iemand die ons daarbij kan helpen.

  

* Tijdindicatie: +/- 2 uur per week vanuit huis ;)

 

 

 

Sela doen we met elkaar! Band, tekstschrijvers manager, bandfotograaf, website-, beamer- en concertvrijwilligers allemaal werken we mee om met de muzikanten God groot te maken en Hem te prijzen.


Wat kunnen wij bieden?

* te gek team;

* leuke uitdagende opdrachten;

* veel mogelijkheid om ervaring op te doen, fouten maken mag :)

* bescheiden vrijwilligersvergoeding;

* heel veel liefde van de band!

 

Ben jij enthouasiast en wil je ons helpen bij het bereiken van de missie? Stuur een mailtje met motiviatie en eventuele 'portfolio-dingen'  naar paul@selamusic.nl en je krijgt van ons bericht!

 

» Volgend bericht: Foto's Zwolle @ hyves
« Vorig bericht: Foto's Gorinchem en Bodegraven online