Niek vertelt...

Geplaatst: 19 september 2010.

 

Na 5 jaar drummer & bandleider te zijn geweest van Sela zal het concert in Bunschoten de laaste keer zijn dat ik meespeel. Die beslissing komt niet opeens en is ook niet makkelijk (integendeel!), maar het lukt mij niet meer om 2 bands (Sela & Trinity) goed te blijven doen en heb besloten om na de Koninkrijk tour volledig voor 1 ding te gaan, en dat is Trinity.


Het is moeilijk om 5 jaar & 5 CD’s (‘Koninkrijk’ inbegrepen) in een paar woorden te vangen! Ik ga het & hun missen dat sowieso! Ik weet nog goed dat ik als jong broekje bij de headquarters van de HGJB op gesprek ging bij bandinitiator Hans Maat en hoe we voor het eerst aanklopte bij producer Frank van Essen. Ik weet nog goed dat we onze eerste oefenweekenden hadden in een stacaravan in Hattermerbroek en hoe we toen 10x zo lang deden over het repeteren van 1 nummer. (Wat soms niet eens een CD haalde..)


Al met al ben ik ongekend dankbaar dat ik hier deel van mocht zijn en zullen de CD’s een ereplaats krijgen in m’n CD kast!


Ik ga dubbelop genieten van elke Sela speelminuut die mij nog rest en verder hoop ik nog vaak als bezoeker bij verdere Sela optredens aanwezig te zijn! Want het is een unieke beweging die ik van harte zal steunen & volgen in de toekomst.


 

» Volgend bericht: Kinga 5 oktober op tv
« Vorig bericht: Elbert vertelt...