Inspiratie!

Geplaatst: 06 januari 2011.


 

Sela is meer dan een band, de Sela-liederen zijn voor de kerk. Daarom hebben wij pas gevraagd naar mooie verhalen, inspiratie voor anderen. Hierbij een mooi verhaal dat wij toegezonden kregen. 

 

"Ik las jullie oproepje via Facebook dat jullie op zoek zijn naar leuke reacties. Komt ‘iej…


Mijn vrouw en ik zingen regelmatig samen binnen de RK kerk en activiteiten die van hieruit georganiseerd worden. Jullie repertoire en teksten bieden ons nieuwe inspiratie en uitdaging. Belangrijker nog, de mensen in de kerk worden er vaak door geraakt. Vorig jaar zongen we rond Pasen met begeleiding van gitaar en dwarsfluit (kleine bezetting ;-) “Zie hoe Jezus lijdt voor mij”. Verschillende mensen vertelden ons na afloop hoe de muziek en vooral ook de tekst hen geraakt had en nieuw inzicht in het lijdensmysterie van Christus had gegeven. Kippenvel dus.


Daarnaast leiden we sinds een aantal jaren een” familiekoortje” genaamd JOIZZ waar kinderen in meezingen en soms ook (een van) de ouders. Traditiegetrouw zingen we op kerstavond in de familieviering in een bomvolle kerk. Yes! Hebben jullie al een idee wat dit jaar het openingslied wordt? …. “Kom vier het feest met mij”! een heerlijk knallend intro voor een vreugdevol en gezegend kerstfeest!

Dank voor jullie mooie muziek waar wij op onze eigen manier weer wat van door mogen geven (en daardoor zelf ook weer van Hem ontvangen!)


Muzikale groeten,


Maarten en Esther Pouwels
Helvoirt"

» Volgend bericht: Even voorstellen....
« Vorig bericht: Onze muzikale kerstgroet!