Via Dolorosa in het land & website aangepast!

Geplaatst: 18 januari 2012.

 

Op dit moment wordt Via Dolorosa in een sociale werkplaats voorzien van de ruw linnen hoes. Het is de verwachting dat alle Vrienden van Sela en bestellers via www.selamusic.nl nog deze week het album op de mat vinden! In de tijd die het kost om te wachten hebben wij alvast de website van een nieuw kleurenschema voorzien. 

 

Door het gebruik van een speciale template is het voor ons mogelijk in +/- een uur de hele website aan te passen. Jan WIllem één van de Sela-vrijwilligers verdient hiervoor een flinke pluim! Er bestaan plannen om in de toekomst de missie nog meer te versterken via de website. De pagina Liederen wordt nu al verreweg het meest bekeken van de hele site. Ongeveer 75% van al het bezoekverkeer gaat direct naar de database met liederen en bladmuziek. Dit vraagt om meer!

 

Heb je tips / trucs en suggesties hoe we als Sela jou nog beter kunnen helpen om nieuwe liederen in jouw kerk te introduceren horen we dat graag! Stuur even een e-mailtje via het contactformulier dan nemen wij contact met je op.

 

Ondertussen, nog heel even geduld voor Via Dolorosa ;-)

» Volgend bericht: Strijkers Hineni Kamer Orkest
« Vorig bericht: 'Man van smarten', een nieuw lied van Sela