Positief nieuws Kinga!

Geplaatst: 29 maart 2013.

Kinga en Reinder hebben zo vlak voor pasen goed nieuws te horen gekregen! Op gemaakte scans is duidelijk te zien dat de huidige behandeling zeer goed aanslaat. Er is nagenoeg geen tumoruitzaaiing meer op de scans te zien. Dit betekent niet dat ze er niet meer zijn, maar wel dat het tumorweefsel op al die plekken niet meer actief is. Dit is erg goed nieuws. Er is nu in medische termen sprake van een stabiele ziekte, die op dit moment in ieder geval niet verder groeit. Kinga en Reinder zijn dankbaar voor alle steun, gebed en de nabije aanwezigheid van God die ze in deze tijd ervaren.

 

Deze update is voorlopig de laatste. Er is op dit moment geen uitspraak te doen over hoe het vanaf nu precies verder zal gaan. Kinga zal om de zoveel maanden naar het ziekenhuis moeten voor onderzoek en het zal elke keer afwachten zijn hoe de uitslagen dan zullen zijn. Wanneer de situatie echt anders wordt, zullen we dit natuurlijk melden. Voor nu zijn Reinder en Kinga heel erg blij, opgelucht en vooral erg dankbaar.

 

 

Willen jullie met Reinder en Kinga mee danken voor deze uitslag? Willen jullie bidden dat, hoewel er misschien zorgen zijn over de toekomst, God ze wil zegenen met levenslust, rust en vertrouwen om te kunnen genieten van de dingen die ze doen?

» Volgend bericht: Setlist & bladmuziek paasconcerten
« Vorig bericht: Reacties & foto's paasconcerten