Update gezondheid Kinga

Geplaatst: 01 december 2014.


 

Het is deze maand twee jaar geleden dat bij Kinga borstkanker in een vergevorderd stadium werd ontdekt. In de gesprekken na afloop van een concert wordt vaak gevraagd hoe het nu gaat. We vinden het fijn om dit in één keer aan iedereen te kunnen vertellen. Een Kinga-update met daarin dank naar God, dank naar jullie, maar ook een update die uitlegt wat de status is en waarom het spannend zal blijven. 

 

De afgelopen twee jaar onderging Kinga een anti-hormonale therapie. Voor deze behandeling is gekozen omdat het verwijderen van de tumor en uitzaaiingen geen optie meer bleek te zijn. De behandeling die Kinga krijgt is er op gericht om de groei van de tumor en de uitzaaiingen te onderdrukken. Wonder boven wonder is de behandeling erg goed aangeslagen en wordt de groei nog steeds goed onderdrukt. 

 

De periodieke controle en de spanning of de situatie nog stabiel is blijven terugkomen. De artsen zijn gelukkig positief en hoe vaker de test goed uitvalt, hoe meer rust dit geeft.

 

Zoals gezegd is Kinga erg dankbaar. Jullie enorme betrokkenheid in reacties en gebed hebben haar goed gedaan. Het is bijzonder dat met deze behandeling (ze heeft weinig klachten) het leven eigenlijk 'gewoon' doorgaat. Ze geniet van elke dag en heeft (zoals altijd) ontzettend veel zin in de kerstconcerten die deze week starten. 

 

Dit bericht hadden we twee jaar geleden niet met elkaar durven dromen.

We zijn God dankbaar.

 

» Volgend bericht: Wie maken die prachtige foto's!?
« Vorig bericht: Lied voor de nieuwe week