Laatste cd met Kinga

Geplaatst: 02 oktober 2017.


Lieve allemaal,

In de komende maanden gaat Kinga haar rol als zangeres bij Sela afronden. De laatste concerten van de Dorpskerkentour deze week, de opname van de nieuwe cd in november en, als het voor Kinga mogelijk is, de geplande vriendenconcerten eind december zijn de laatste activiteiten die Sela in de huidige samenstelling zal gaan beleven.

De keuze van Kinga, om als zangeres bij Sela te stoppen, valt samen met een volgende fase in haar behandeling. De komende maanden krijgt ze chemotherapie om de groei van kankercellen te blijven remmen.

Afscheid nemen van Kinga als zangeres bij Sela voelt verdrietig, maar het is ook iets waar we in de afgelopen maanden samen naar toe zijn gegroeid. De gevolgen van de ziekte worden steeds iets groter en dit voelt als een goed moment om op een fijne en positieve manier af te kunnen sluiten. Voor Kinga geeft het de benodigde ruimte om zich te kunnen richten op wat er nu op haar afkomt.

Kinga's rol wordt de komende tijd vervuld door verschillende zangeressen van wie jullie enkele al hebben ontmoet tijdens de Dorpskerkentour. Kinga geeft aan Sela in rust en vertrouwen los te kunnen laten. Ze heeft al een plaatsje bij de Paasconcerten volgend jaar gereserveerd :-)

Als Sela zijn we dankbaar voor alles wat Kinga aan ons en aan de kerk van Nederland heeft mogen geven. We hebben daarbij ook nog wat tegoed met de nieuwe liederen op de cd die D.V. in januari verschijnt.

Als jullie een reactie voor Kinga willen achterlaten naar aanleiding van dit nieuws, dan kan dat via www.facebook.com/selanl.

In liefde verbonden,

Frans, Peter, Adrian, Tobias, James, Anneke en Kinga

 

» Volgend bericht: Kerst met Sela, afscheid Kinga
« Vorig bericht: Update Dorpskerkentour najaar