Nieuw paaslied: Ik Leef

Geplaatst: 18 maart 2020.

 


DOWNLOAD MP3 & BLADMUZIEK >>


Met Pasen in het vooruitzicht was Sela van plan om een nieuw paaslied te introduceren. Een lied over sterven aan jezelf en in afhankelijkheid van Jezus weer op mogen staan. Door de coronacrisis die de wereld, ons land en ons leven zo raakt, krijgt dit lied veel meer lading. Juist nu hopen en bidden wij dat de tekst jou helpt om met open handen te leven. Samen naar Jezus opzien en in vertrouwen zingen: IK LEEF!

 

In Johannes 12:24 zegt Jezus: "als een graankorrel niet in de aarde valt en sterft, blijft het één graankorrel, maar wanneer hij sterft draagt hij veel vrucht". Op Golgotha zien we hoe Jezus alles opgaf. Door te sterven liet hij het leven los. Om vervolgens het leven van God te ontvangen. Wat Jezus deed kan niemand hem nadoen, en Goddank hoeft dat ook niet!


Toch, wanneer we met Jezus op pad gaan, kan iets van dat loslaten ook zichtbaar worden in ons leven. Ook wij worden gevraagd om af te sterven en los te laten. Juist hierdoor ontstaat er ruimte te ontvangen. Met Pasen leren we te vertrouwen, om alles aan God te geven. Wij leggen de crisis, ons leven in Gods hand.

 

» Volgend bericht: Sela in (kerk)livestream
« Vorig bericht: Beluister Paasconcert thuis