Bestel NU je kaarten voor de live-opname

Geplaatst: 02 september 2008.

 

Op 24 oktober gaan we een live cd en dvd opnemen in de Jacobikerk in Utrecht.

 

Wil jij daar graag bij zijn?

Bestel dan nu je kaarten via Interticket.nl!

 

Wees er snel bij, want op=op

 

 

-- Persbericht --

 

Na twee succesvolle studioalbums, 'U' en 'Votum', neemt Sela dit najaar haar eerste live cd op. "Het is tijd om de bijzondere avonden met meer mensen te delen" legt Elbert Smelt, de zanger van de band, uit. "Lofprijzing met Sela is niet alleen het ontdekken van nieuwe, Nederlandstalige liederen maar vooral de ervaring van samen zingen, samen aanbidden en samen feestvieren!"

Speciale medewerking wordt verleend door Gospel Choir D-Light onder leiding van Gerrit Dekker. Samen met D-light en strijkers wordt een gevarieerd programma opgevoerd met bekende Sela-liederen als 'Lof, aanbidding', 'Heilige Geest' en 'Zegen ons'. Naast deze opnieuw gearrangeerde Sela-toppers worden nieuw geschreven liederen afgewisseld met algemeen bekende lofprijsliederen.

Wil jij deze unieke avond ook meemaken? Kom dan op 24 oktober naar de sfeervolle, gotische Jacobikerk in het centrum van Utrecht. Er zijn beperkt kaarten beschikbaar dus wees er snel bij! Let op: de avond begint vroeger dan normaal, het progamma wordt namelijk deels dubbel uitgevoerd zodat iedereen de liederen mee kan zingen.

» Volgend bericht: Gospel Choir D-light?
« Vorig bericht: Einde vakantie Sela