Gospel Choir D-light?

Geplaatst: 06 september 2008.

 

 

Heb jij al wel eens gehoord van Gospel Choir D-light?

Een van de unieke elementen die de nieuwe CD/DVD release extra bijzonder maakt is de medewerking die Gospel Choir D-light verleent aan dit project.
Sela stelt ze alvast even aan jullie voor!


Eigenlijk kent Sela Gospel Choir D-light al sinds ons eerste album 'U'. Gerrit Dekker, de dirigent van D-light, is de schrijver van het bekende Sela-lied 'Zegen mij' en Elbert heeft lang zangles bij hem gevolgd. In de afgelopen jaren heeft D-light aan de weg getimmerd met diverse professionele theaterproducties, het Flevo XNoizz Festival en een eigen album met de titel 'Safe from Harm'.

Wij zijn ontzettend blij dat D-light deze nieuwe uitdaging aangaat om samen met het publiek onze nieuwe CD/DVD te gaan opnemen! Bandleden, Frank van Essen (producer) en Gerrit zijn druk bezig om bekende en nieuwe Sela-liederen (opnieuw) te arrangeren, de eerste resultaten zijn verrassend!

Alvast kennismaken met D-light, misschien een theaterconcert van D-light meemaken? Op donderdag 9 oktober treedt D-light met band op in de Stadsgehoorzaal van Kampen. Via www.d-lightgospelchoir.nl is meer informatie beschikbaar over het het koor en het theaterconcert.

Sela wenst D-light veel plezier en zegen in de oefensessies voor 24 oktober!

» Volgend bericht: 1e repetitie 'n succes!
« Vorig bericht: Bestel NU je kaarten voor de live-opname