Bijna uitverkocht!

Geplaatst: 14 oktober 2008.

 


We zijn druk bezig met het treffen van alle voorbereidingen voor het concert en het loopt hartstikke goed. We hebben er allemaal erg veel zin in en kijken ernaar uit! Zaterdag aanstaande komen Sela en D-light bij elkaar voor de generale. Spannend, gaat het lukken om alles goed te krijgen?!

Het wordt een concert vol verrassingen. Sela heeft keihard gewerkt en vijf nieuwe liederen geschreven waarvan je ‘Juich, Hosanna’ ontvangt bij reservering! Het concert is inmiddels al bijna uitverkocht dus als je je kaarten nog niet gereserveerd hebt, wees er snel bij! De laatste kaarten zijn verkrijgbaar via www.interticket.nl

Sela wil graag dat iedereen zich welkom voelt en dit concert mee kan beleven. Daarom zal er voor het eerst een tolk gebarentaal aanwezig zijn! Ken jij doven of slechthorenden? Stuur onderstaande flyer door en vertel het verder! Meld je ook even aan bij onze tolk Liesbeth (liesbethwulffraat [at] zonnet.nl). En ben je sowieso enthousiast over Sela? Laat iedereen weten dat er nog enkele kaarten zijn voor het concert!

Zorg dat je erbij bent!

» Volgend bericht: De generale...
« Vorig bericht: 1e repetitie 'n succes!