Kerst in November

Geplaatst: 26 november 2008.

 

Met de kerst-tour van Kees Kraayenoord, waar we het voorprogramma zullen doen, en de kerstnachtdienst in de grote bloemenveiling van Rijnsburg voor de boeg is het bij Sela al kerst in November. Afgelopen zaterdag verzamelden we ons om 'unplugged' onze ideeën voor Kerst, en een nieuw kerstlied van de hand van Anneke, in te studeren. En hoe verbaasd waren we toen uitgerekend bij 'Stille nacht' de sneeuw uit de hemel kwam dwarrelen en de aarde werd gehuld in een witte deken.
Er zijn mooie sfeervolle arrangementen ontstaan en het nieuwe lied 'Wijs mij de weg naar Bethlehem' is prachtig en blijft hangen!
 

Bestel snel kaarten voor de Kees-tour (www.interticket.nl) en we zien je graag met je hele familie en vriendenclub in Rijnsburg voor een sfeervolle, muzikale en verwachtingsvolle kerstnacht!

 

Zowel bij de kerst-tour van Kees als in Rijnsburg nemen we cd's mee (en stiften om te signeren!) EN inschrijf-formulieren voor de live-DVD en CD die binnenkort uitkomt van het te gekke concert in de Jacobikerk in Utrecht.

 

Hartelijke groet namens Sela,

Elbert Smelt

 

» Volgend bericht: Bandinfo aangevuld
« Vorig bericht: Wow, wat een avond!