Verslag Paastour Papendrecht

Geplaatst: 06 april 2009.

 

Afgelopen zaterdag hebben we het eerste optreden gespeeld van onze Paas-tour. In samenwerking met de HGJB verzorgen we 5 avonden waarop we nadenken over het lijden en sterven van Jezus en waarop we zijn opstanding uit de dood vieren.

 

Zaterdag was onze eerste avond. Het was voor ons de eerste keer dat het programma helemaal bij elkaar kwam en hoewel dat soms wel te merken was aan wat haperingen, heb ik er erg van genoten. Ik merkte dat het publiek het ook gaaf vond.

 

Het is bijzonder om zo met Pasen bezig te zijn, zo bewust stil te staan bij wat Jezus voor ons heeft gedaan. Het is gemakkelijk om Pasen ieder jaar hetzelfde te vieren, maar deze optredens helpen mij om er bewuster mee om te gaan en geven wat nieuwe invalshoeken om tegen Pasen aan te kijken. Daarnaast is het natuurlijk gewoon te gek om zo samen met een heleboel andere mensen God te loven en Hem te aanbidden om wat Hij voor ons heeft gedaan!

 

We spelen met Sela niet extreem vaak, maar als we dan spelen geniet ik onwijs en merk ik dat de muziek mij helpt om bij God te komen. Als je er niet bij was zaterdag, kom langs op een van onze andere avonden, het belooft heel erg gaaf te worden!
 

Een hartelijke groet,
Bert

 

Kijk hier voor foto's >>

» Volgend bericht: Verslag Paastour Zwolle & Utrecht
« Vorig bericht: Interview met Elbert!