Paastour - het zit erop!

Geplaatst: 15 april 2009.

 

Het zit erop! Onze tour van 5 optredens in een ruime week is voorbij. We hebben 5 keer Pasen gevierd en het was een heus feest! Ik weet dat we dit als band vaker zeggen, maar het is echt een voorrecht om mensen te leiden in de lofprijs van God. En normaal gesproken is het een gewoon concert, maar deze avonden waren echt bijzonder! Het Paas verhaal is diep, mooi en heftig en het is heel bijzonder en gaaf om dit zo met elkaar te vieren en mee te maken. Iedere avond was het bijzonder om stil te staan bij het lijden en sterven van Jezus en vanuit die stilte en verwondering was de vreugde van de opstanding ook extra groot.
 

We zijn als band onwijs bemoedigd door alle enthousiaste reacties, door alle mensen die naar ons toe kwamen of mailden met positieve reacties! Onze dank daarvoor! Ook de samenwerking met de HGJB was gaaf; de combinatie van de liederen en de teksten zorgde ervoor dat beide een diepere betekenis kregen. Wij hopen echt dat jullie Pasen dit jaar anders hebben beleefd; dat het kruis van Jezus, de opstanding, de grote overwinning op de dood en onze genade-vrijheid dichterbij zijn gekomen door deze optredens. Ik weet in ieder geval zeker dat het voor mij weer een beetje dichterbij is gekomen!

 

En nu? Vraag je je misschien af. Nou, als band zitten we niet stil. Deze zomer gaan we namelijk een kerst album opnemen! Na onze optredens met Kees Kraayenoord kregen we zoveel positieve reacties op onze kerstliedjes dat we hebben besloten om een kerst-cdtje op te nemen! We zullen jullie op de hoogte houden van onze vorderingen!
 

Een hele hartelijke groet namens heel Sela,
Bert

 

» Volgend bericht: Site bijgewerkt
« Vorig bericht: Verslag Paastour Zwolle & Utrecht