error Onbekende opdracht

Sela in (kerk)livestream


Juist nu worden onze Sela-liederen veel gebruikt in kerken. Daar zijn wij erg blij mee! Het is bijzonder om te zien dat de liederen juist ook nu in deze periode veel kunnen bijdragen. 


LIVE UITVOEREN


Ben je verantwoordelijk voor de livestream van de kerk en wil je een Sela-lied live spelen in de livestream? Dan gelden dezelfde spelregels, een licentie van CCLI is voldoende.


LIEDVIDEO'S GEBRUIKEN


Wil je een Sela-video gebruiken in je livestream dan mag je een video van de Sela Youtube-pagina gebruiken. 

Eventueel kan je de video downloaden met een download tool. Plak de url van de betreffende Sela-video.

 

Als het goed is worden Sela-video's niet geblokkeerd door het ContentID-systeem van Youtube. Je kunt ze veilig gebruiken in een stream. Mocht je onverhoopt toch een probleem ervaren dan horen we dat graag via info@sela.nl

Nieuw paaslied: Ik Leef

 


DOWNLOAD MP3 & BLADMUZIEK >>


Met Pasen in het vooruitzicht was Sela van plan om een nieuw paaslied te introduceren. Een lied over sterven aan jezelf en in afhankelijkheid van Jezus weer op mogen staan. Door de coronacrisis die de wereld, ons land en ons leven zo raakt, krijgt dit lied veel meer lading. Juist nu hopen en bidden wij dat de tekst jou helpt om met open handen te leven. Samen naar Jezus opzien en in vertrouwen zingen: IK LEEF!

 

In Johannes 12:24 zegt Jezus: "als een graankorrel niet in de aarde valt en sterft, blijft het één graankorrel, maar wanneer hij sterft draagt hij veel vrucht". Op Golgotha zien we hoe Jezus alles opgaf. Door te sterven liet hij het leven los. Om vervolgens het leven van God te ontvangen. Wat Jezus deed kan niemand hem nadoen, en Goddank hoeft dat ook niet!


Toch, wanneer we met Jezus op pad gaan, kan iets van dat loslaten ook zichtbaar worden in ons leven. Ook wij worden gevraagd om af te sterven en los te laten. Juist hierdoor ontstaat er ruimte te ontvangen. Met Pasen leren we te vertrouwen, om alles aan God te geven. Wij leggen de crisis, ons leven in Gods hand.

Beluister Paasconcert thuis


De overheid heeft evenementen met meer dan 100 personen tot en met 6 april verboden. Bezoekers voor paasconcerten t/m 31 maart zijn geïnformeerd en voor de concerten t/m 6 april gebeurt dit vandaag. Aansluitend ontvangen bezoekers binnen 3 werkdagen nader bericht over verplaatsing. Bericht niet ontvangen? Kijk bij "Ongewenste post".

Voor bezoekers van afgelaste concerten is het mogelijk om toch een opname van een eerder paasconcert te luisteren. In de e-mail die door Truetickets is verzonden staat een uitleg hoe je toch op muzikale wijze toe kunt leven naar Pasen.