Contact met Sela - Vrienden

Veelgestelde vragen

Gratis vriendenkaart Kerst met Sela

Dan mag je een gratis vriendenkaart reserveren. Controleer je spam op de nieuwsbrief van Sela of stuur een mailtje naar info@sela.nl. Heb je een reguliere kaart geregistreerd mail dan even naar service@truetickets.nl om de betaalde kaart om te laten zetten.

CD 'Thuis' dubbel ontvangen

Ben je 1x Vriend van Sela en heb je de CD dubbel gehad? Er is een foutje geslopen in een deel van de verzendlijst. Met je extra exemplaar mag je iemand anders in jouw omgeving blij maken! Mooi als de liederen (misschien wel onverwacht) tot zegen kunnen zijn. Geniet van de muziek én het uitdelen! 

Hoe kan ik mijn adres wijzigen?

Als Vriend van Sela is het mogelijk om zelf je adres te wijzigingen. Ga hiervoor naar het Inloggen in je Sela-profiel. Log in, klik op het tabblad 'Vriend van Sela' en pas zelf je adres aan.

Vriendschap stopzetten

Stuur ons even een bericht via het onderstaande contactformulier om je vriendschap te laten beëindigen. Als je opzegging is verwerkt, ontvang je altijd een bevestiging. Mocht je op gaan zeggen dan willen wij je nu alvast bedanken voor de tijd dat je de missie van Sela hebt gesteund! 

Contactformulier