Contact met Sela - Winkel

Veelgestelde vragen

 

Leverdatum LP Huis van Vrede

Vanwege grote drukte bij vinylperserijen krijgen wij de LP 12 juni binnen. Wij hopen uiterlijk 20 juni de LP's op de post te doen. Alle bestellers krijgen in de week van 15 mei bericht met een kleine genoegdoening voor het lange wachten. Ons excuus!

Bestelling is niet bezorgd

PostNL en Sandd hebben op dit moment problemen met het goed afleveren van de post. In 80% van alle gevallen gaat het goed, maar 20% kan serieuze vertraging oplopen. Het kan dan ongeveer een week duren. Dit is erg vervelend. Je kunt ons mailen via het contactformulier om alvast een downloadlink van CD's te krijgen.

Bezorgen buitenland / International shipping

Wil je een bestelling laten bezorgen in andere landen dan Nederland? Bestel dan via www.gospeluitdelagelanden.nl (vul Sela in bij zoeken). 

 

Would you like your order to be delivered in countries other than the Netherlands? Submit your order via www.gospeluitdelagelanden.nl (type  'Sela' in search). Don't speak Dutch? Google Translate can help you out!

Toegang bonusmateriaal bij download

CD's van Sela hebben digitaal bonusmateriaal. Wanneer je een download hebt besteld in de Sela Winkel kan je bonusmateriaal bereiken via jouw Sela-profiel.
 

1) klik rechtsboven ‘Inloggen in je Sela-profiel
2) vul je e-mailadres in
3) vul wachtwoord in of maak nieuw wachtwoord aan
4) log in
5) onder aankopen & download kun je doorklikken naar het bonusmateriaal

WeTransfer bestanden downloaden op iOS

Sommige downloads van Sela worden verzorgd door WeTransfer. Om deze bestanden te openen op iOS moet je zorgen dat je een programma installeert dat ZIP-bestanden kan openen. Download hiervoor bijvoorbeeld WinZip vanuit de AppStore.

Digitale downloads luisteren op iOS

Om de digitale CD's te beluisteren op je iOS apparaat moet je deze eerst op je PC of Mac toevoegen aan iTunes en daarna synchroniseren naar je iOS apparaat. Daarna kun je de bestanden vinden in de Muziek app. 

Mijn bonuscode werkt niet

 Controleer goed of er een 0 (nul) of O staat en probeer beide

Digitale bestanden muziekboek

Heb je een muziekboek gekocht en snel de pdf's nodig? Log in op je Sela-profiel (je kunt een wachtwoord aanmaken als je dat nog niet hebt). Onder 'Aankopen' klik je bij het aangekochte muziekboek op 'Bonusmateriaal'. Daar zijn de pfd's te downloaden.

Contactformulier