Kerst met Sela

MAANDAG 21 DECEMBER 2020, 20:00U

Live, , Videoconcert

  Bij dit concert is een Tolk Gebarentaal aanwezig

Als alles duister is,
ontsteek dan een lichtend vuur,
dat nooit meer dooft,
vuur dat nooit meer dooft.

Na veel enthousiaste reacties op het live videoconcert vanuit Bolsward geeft Sela op de eerste maandag van de kerstvakantie (21 december) een nieuw videoconcert. ‘Als alles duister is, ontsteek dan een lichtend vuur…’. Vanuit de prachtige Martinikerk in Doesburg vieren we samen kerst. Met een avond vol oude én nieuw geschreven kerstliederen vieren de we komst van de Mensenzoon. 

Sela kerstactie!
De missie van Sela om nieuwe liederen te schrijven voor de kerk wordt gesteund door ‘vrienden’. Wil jij deze missie ook ondersteunen?

Word Vriend van Sela tijdens de Sela Kerstactie en krijg:
- eerste jaar 50% korting (22,50 i.p.v. 45,-);
- gratis toegang tot jaarlijks vriendenconcert (incl. dit videoconcert);
- het Sela cadeaupakket (kaartenset, linnen tas, CD Thuis) in de bus!
Toegang tot videoconcert
Via de bevestigingspagina (na reserveren) en/of bevestigingsmail met de daarin opgenomen button die naar je reservering leidt, heb je na reserveren direct toegang tot het videoconcert. Het is mogelijk het concert live of terug te kijken (14 dagen) op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone. Er is ook een speciale stream met onze tolken gebarentaal beschikbaar.

 Reacties op live videoconcert in Bolsward
 

Esther Duerink - Wat was het weer mooi gedaan en gezongen door jullie! In december gaan we weer online kijken naar jullie hoor!

Trijnie Kanis - Genoten van de mooie muziek en de prachtige teksten. Fijn om toch nog jullie concert mee te maken in de huiskamer.

Els Levering - Genoten van jullie concert! Jullie hadden er zelf ook weer zo'n zin in en dat straalde er vanaf. Fijn dat jullie met kerst ook een concert gaan geven.

Reserveer kaarten

Vertel anderen hoe jij dit concert hebt beleefd.