Uitleg Vrienden van Sela

Door Vriend van Sela te worden ondersteun je de missie van Sela - het schrijven van nieuwe liederen voor de kerk - door middel van een jaarlijkse bijdrage van € 49,50 per jaar. Dit lidmaatschap wordt automatisch verlengd tot je het opzegt.

JAARLIJKSE VOORDELEN

Zolang je Sela blijft steunen gelden voor jou de volgende voordelen:

  • elke nieuw album die verschijnt krijg je automatisch gratis toegestuurd;
  • één gratis toegangskaart voor een exclusieve vriendenactiviteit en de mogelijkheid hiervoor een beperkt aantal toegangskaarten extra te kopen;
  • toegang tot de vrienden-site op Sela.nl met bonusmateriaal van albums en muziekboeken, muzikale instructiefilmpjes en de mogelijkheid om alle bladmuziek voor orgel / piano te downloaden;
  • als eerste bericht wanneer er nieuwe Sela concerten komen.

Direct vriend worden? Bezoek ons Vrienden-formulier.

 

WELKOMSTCADEAU

Als je tijdens het reserveren voor een concert “Vriend van Sela” wordt ontvang je als welkomstcadeau éénmalig twee vrijkaarten. Word je op een ander moment Vriend van Sela, dan geldt meestal een ander aanbod, bijvoorbeeld een Sela CD en Sela muziekboek naar keuze.

Beperkingen: je ontvangt alleen een welkomstcadeau als je voor het eerst Vriend van Sela wordt. Per persoon of adres kun je maar één keer vriend worden. Je mag alleen jezelf als Vriend aanmelden. Je kunt het Vriend-zijn dus niet cadeau doen aan anderen.

BETALING

De bijdrage wordt jaarlijks automatisch afgeschreven door Stichting Sela Music. Als je via de kaartreservering Vriend van Sela bent geworden wordt de eerste betaling door TrueTickets (Interticket) afgeschreven en de daarop volgende jaren door Sela.

OPZEGGEN

Als je Sela niet langer wilt of kunt steunen kun je opzeggen via een mailtje aan vrienden@sela.nl. Na ontvangst van je bericht wordt de automatische incasso stopgezet. Reeds afgeschreven bijdragen ontvang je echter niet retour. Van de opzegging ontvang je van ons altijd een bevestiging per e-mail.

OPNIEUW VRIEND WORDEN

Wil je na opzegging toch weer Vriend van Sela worden? Dat kan, mail dan even naar vrienden@sela.nl. Je krijgt dan weer alle jaarlijkse voordelen zoals hierboven genoemd. Let op: het welkomstcadeau geldt alleen als je voor het eerst Vriend van Sela wordt.