Live in Groningen

2015 - Live CD/DVD met Sela's bekendste (paas)liederen

Naar winkel

InfoLiederenVideo'sOndertitels

Nieuwe Nederlandstalige liederen zingen tot eer van God. Samen, eensgezind als kerk van deze tijd. Niet de verschillen maken ons anders , het is Jezus Christus die ons bindt. Deze missie komt bijzonder tot z'n recht bij deze live CD/DVD vol nieuwe en vertrouwde paasliederen.

Met de kerk van alle eeuwen als locatie is een lofprijsavond opgenomen in de schitterende Martinikerk in Groningen. Deze CD/DVD bevat veel gezongen liederen van Sela uitgevoerd met publiek, vocal groep en strijkorkest. 

Op deze CD/DVD vind je o.a. de liederen: Ik zal er Zijn, Glorie aan God, Daar juicht een toon, Zie de Mens, Gebed om hulp en vele anderen. De CD bevat 17 van de 22 liederen.

 
 

Voor mensen die het fijn vinden om mee te lezen met de liedteksten op deze cd/dvd is er een ondertiteling beschikbaar die werkt op computer en laptop. Hieronder vind je een handleiding (het is een tikje technisch) hoe je de dvd én aftiteling kunt afspelen met behulp van het gratis computerprogramma VLC Media Player.

 

STAP 1) Download VLC Media Player

 

STAP 2) Download ondertiteling

 

STAP 3) Plaats de DVD in de computer

 

STAP 4) Start het programma VLC Media Player

 

STAP 5) Doorloop onderstaande acties

  • Onder de eerste menu keuze 'Media' klik je op de menukeuze 'Schijf Openen'. In het venster dat nu verschijnt controleer je allereerst of onder 'Schrijfselectie' de optie 'DVD' is gekozen. En daarna of achter 'Schijfapparaat' de drive die de DVD bevat is geselecteerd.
  • Klik hierna op 'Afspelen'. In het VLC window verschijnt na enkele ogenblikken het menu van de dvd. Om de ondertitels tegelijk af te spelen kiest je onder de vijfde menu-optie 'Ondertitels' voor 'Ondertitelbestand toevoegen'. In de bestandsverkenner die nu verschijnt selecteer je het ondertitelbestand van de DVD wat eerder is gedownload. Klikt vervolgens op 'Openen'.
  • Wanneer je nu de DVD afspeelt door op de startknop te drukken verschijnt bij de eerste gezongen teksten ook de ondertiteling.

Let op: de ondertiteling wordt niet vast aan de DVD gekoppeld. Wanneer de DVD een volgende keer wordt afgespeeld moet je de stappen vanaf stap 3 opnieuw doorlopen.