error Onbekende opdracht

De mensen die we missen


Download mp3, leadsheet, bladmuziek piano/orgel, meerstemmige bladmuziek hier.

 

 

De dagen worden korter, avonden donkerder. Deze tijd van het jaar maakt ons vaak nog meer bewust van diep gemis. Dierbaren die ons ontvallen zijn, kort of langer geleden. Waar vinden we troost, waar vinden we hoop? Dit nieuwe lied is voor jou en voor de mensen om je heen met wie je het gemis deelt.

 

'De mensen die we missen' past goed bij eeuwigheidszondag of gedachteniszondag: de zondag waarop in kerken wordt stilgestaan bij de mensen die in het afgelopen jaar overleden zijn. Er is gratis bladmuziek van dit nieuwe Sela-lied beschikbaar voor pianisten, organisten en bands.

Meer over Lars en Arnold

 

Wij zijn dankbaar voor alle leuke reacties op de bekendmaking dat Lars en Arnold Sela komen versterken als zanger en pianist. Vind je het leuk om meer te horen/lezen over wie ze zijn en hun komst naar Sela?

 

>> INTERVIEW LARS NEDERLANDS DAGBLAD

 

>> INTERVIEW GROOT NIEUWS RADIO

(Arnold, Lars, Peter en Mirjam)

 

NIEUWE SELA-MUZIKANTEN BEKEND!


De namen van nieuwe Sela-muzikanten zijn bekend! Per januari 2023 wordt Lars Gerfen (37) de nieuwe Sela-zanger en Arnold Dekker (24) de nieuwe Sela-pianist. Zij nemen het stokje over van Frans Korpershoek en Adrian Roest die na jarenlange inzet afscheid nemen van de band.

 


Lars is bij het publiek mogelijk bekend als christelijke singer-songwriter, hij maakt nu de overstap naar Sela. Hij zegt zelf hierover: "Van alleen bezig naar een groep, een band is een hele switch. Ik heb er een tijd over nagedacht maar heb er heel veel zin in. Mooi ook om verder vorm te mogen geven aan de missie van Sela." Met zijn katholieke achtergrond is Lars een waardevolle toevoeging aan de veelkleurigheid van de groep.

Pianist Arnold combineert zijn passie voor muziek met een studie theologie. Hij speelde al op jonge leeftijd als organist in de PKN-gemeenten van de St. Joriskerk in Amersfoort en de Oude kerk van Delft. Arnold: "Het snijvlak van muziek en theologie vind ik fantastisch leuk en dat kan ik mooi combineren bij Sela."


De bandwissel vindt begin januari 2023 plaats tijdens een online concert voor de Vrienden van Sela. Sela in huidige bezetting is nog te zien tot eind oktober, kaarten verkrijgbaar via www.sela.nl/concerten.